Menu Sluiten

Schrijf iets in mijn Recensiehoek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Je Email adres wordt niet weergegeven
Voor veiligheid issues wordt uw IP adress gelogd 3.236.232.99.
Het is mogelijk dat we uw bericht eerst moeten goedkeuren alvorens het wordt gepubliceerd
We behouden ons het recht voor berichten niet te publiceren of te verwijderen.
33 berichten.
Alexandra Maas Alexandra Maas uit Mierlo heeft geschreven op donderdag, augustus 19th, 2021 om 14:45
Wat een geweldig boek. Een mooie herinnering aan onze ijslandreis.
Wat een geweldig boek. Een mooie herinnering aan onze ijslandreis.
Michiel Schraven Michiel Schraven uit Cuijk heeft geschreven op maandag, augustus 9th, 2021 om 13:04
Wat een prachtig nuttig boek! Naast de meer toeristische plekken, worden ook de 'minder' toeristische of 'verborgen parels' van Ijsland beschreven, met GPS weergegeven en vaak op unieke wijze geillustreerd met prachtige foto's. Hoewel ikzelf veel al met eigen ogen heb mogen zien, heb ik toch nog wat plekjes dankzij het boek mogen ontdekken. Voor mensen die Ijsland nog willen gaan bezoeken is dit boek een heel handige leidraad voor of tijdens de reis. Voor mensen die al zijn geweest is het boek een prachtig naslagwerk. Als het boek er eerder was geweest had ik de fotocamera in ieder geval thuis gelaten 😄.
Wat een prachtig nuttig boek! Naast de meer toeristische plekken, worden ook de 'minder' toeristische of 'verborgen parels' van Ijsland beschreven, met GPS weergegeven en vaak op unieke wijze geillustreerd met prachtige foto's. Hoewel ikzelf veel al met eigen ogen heb mogen zien, heb ik toch nog wat plekjes dankzij het boek mogen ontdekken. Voor mensen die Ijsland nog willen gaan bezoeken is dit boek een heel handige leidraad voor of tijdens de reis. Voor mensen die al zijn geweest is het boek een prachtig naslagwerk. Als het boek er eerder was geweest had ik de fotocamera in ieder geval thuis gelaten 😄.
Mia van Roosmalen Mia van Roosmalen uit Bunde heeft geschreven op maandag, juli 26th, 2021 om 11:44
Dit weekend genoten van dit prachtige nieuwe fotoboek van Gerry van Roosmalen. Prachtige foto’s. Wanneer je nog niet in IJsland bent geweest wil je er zeker naar toe en wanneer je er wel al bent geweest ontdek je dat je zeker nog eens terug moet om al die gemiste mooie plekken te bezoeken. Echt prachtig. Natuur en IJsland liefhebbers, dit boek mag niet ontbreken in je boekenkast. Gerry gefeliciteerd met deze prestatie.
Dit weekend genoten van dit prachtige nieuwe fotoboek van Gerry van Roosmalen.
Prachtige foto’s.
Wanneer je nog niet in IJsland bent geweest wil je er zeker naar toe en wanneer je er wel al bent geweest ontdek je dat je zeker nog eens terug moet om al die gemiste mooie plekken te bezoeken.
Echt prachtig. Natuur en IJsland liefhebbers, dit boek mag niet ontbreken in je boekenkast.
Gerry gefeliciteerd met deze prestatie.
Lita Lita uit Den Haag heeft geschreven op zaterdag, juli 24th, 2021 om 18:39
Hoi Gerry, Bij het thuiskomen vind ik de Parels. Dank voor je lieve voorwoord, inderdaad zoveel mooie gemeenschappelijke herinneringen. Ben echt vol bewondering hoe je dit boek de wereld in hebt gezonden en hoop dat een groot succes wordt wat oplagen betreft. De foto’s raken mij, ze hebben een ziel, de ziel van IJsland in haar ruimte en puurheid. Menig uurtje zal ik dit boek ter hand nemen en opnieuw genieten van dit prachtige land middels jouw schitterende foto’s Ik neem aan, dat je er zelf ook enorm trots op- en blij mee bent over deze uitgave. Alle goeds en wens jullie een mooie zomer. Warme groet Lita.
Hoi Gerry,
Bij het thuiskomen vind ik de Parels. Dank voor je lieve voorwoord, inderdaad zoveel mooie gemeenschappelijke herinneringen.
Ben echt vol bewondering hoe je dit boek de wereld in hebt gezonden en hoop dat een groot succes wordt wat oplagen betreft.
De foto’s raken mij, ze hebben een ziel, de ziel van IJsland in haar ruimte en puurheid.
Menig uurtje zal ik dit boek ter hand nemen en opnieuw genieten van dit prachtige land middels jouw schitterende foto’s Ik neem aan, dat je er zelf ook enorm trots op- en blij mee bent over deze uitgave.
Alle goeds en wens jullie een mooie zomer.

Warme groet
Lita.
Eric Meijer Eric Meijer uit Voorburg heeft geschreven op zaterdag, juli 24th, 2021 om 11:29
De boeken zijn gearriveerd. Jeetje, ze zien er werkelijk fantastisch uit! Absoluut een product om trots op te zijn, echt super! Ik weet nog niet wanneer we naar IJsland gaan (in ieder geval de komende vijf jaar), maar dit boek zal zeker de leidraad worden voor het reisplan van onze reis.
De boeken zijn gearriveerd. Jeetje, ze zien er werkelijk fantastisch uit! Absoluut een product om trots op te zijn, echt super!
Ik weet nog niet wanneer we naar IJsland gaan (in ieder geval de komende vijf jaar), maar dit boek zal zeker de leidraad worden voor het reisplan van onze reis.
Adam Adam heeft geschreven op woensdag, februari 27th, 2019 om 21:31
Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site
Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site
Pétur Helgason Pétur Helgason uit Reykjavík heeft geschreven op woensdag, oktober 31st, 2018 om 01:48
Hi Gerry, Nice pictures from Iceland I must say. Your pictures from the race are now on FB @springautumnmarathon
Hi Gerry,
Nice pictures from Iceland I must say. Your pictures from the race are now on FB @springautumnmarathon
Jan van de Lagemaat Jan van de Lagemaat heeft geschreven op dinsdag, april 12th, 2016 om 11:55
Hallo Gerry, Inmiddels zijn er al weer drie weken verstreken na de IJslandreis. Maar ik kan je zeggen dat er nog geen dag voorbij is gegaan waarop ik niet met heel veel plezier heb teruggekeken op onze reis. Ik ben nog steeds druk met de foto\'s en ook dat is elke keer weer een feest. Je boek Ode aan IJsland had ik voor de reis al gezien, maar nu ik de reis achter de rug heb, is het nog veel waardevoller voor mij geworden. Het zal duidelijk zijn dat ik met heel veel plezier terugkijk op de reis naar IJsland. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan de wijze waarop jij ons rondgeleid hebt. Een hartelijk groet... Lees verder
Hallo Gerry,
Inmiddels zijn er al weer drie weken verstreken na de IJslandreis. Maar ik kan je zeggen dat er nog geen dag voorbij is gegaan waarop ik niet met heel veel plezier heb teruggekeken op onze reis. Ik ben nog steeds druk met de foto\'s en ook dat is elke keer weer een feest.
Je boek Ode aan IJsland had ik voor de reis al gezien, maar nu ik de reis achter de rug heb, is het nog veel waardevoller voor mij geworden.
Het zal duidelijk zijn dat ik met heel veel plezier terugkijk op de reis naar IJsland. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan de wijze waarop jij ons rondgeleid hebt.
Een hartelijk groet
Jan van de Lagemaat
Jos Henrichs Jos Henrichs heeft geschreven op zondag, maart 27th, 2016 om 10:25
Beste Gerry IJsland in het vroege voorjaar klinkt heel aanlokkelijk vanwege te verwachten sneeuw, ijs en aurora. Nou, dat en nog veel meer hebben Trees en ik tijdens onze noorderlichtreis ten volle gekregen. Vooral veel wind en regen (in het begin), maar ook een prachtige vroege ochtend met noorderlicht en een volkomen heldere dag, waar we ons in een ijsgrot verbaasden over het zeer bijzondere licht. Je bracht ons naar bekende en onbekende plekjes waar we ons volop konden uitleven op onze hobby. Hartelijk dank daarvoor. Je Ode aan IJslandboek kan ik ook iedereen aanbevelen, waarna je onverwijld ook zo\'n reis wilt meemaken!
Beste Gerry
IJsland in het vroege voorjaar klinkt heel aanlokkelijk vanwege te verwachten sneeuw, ijs en aurora. Nou, dat en nog veel meer hebben Trees en ik tijdens onze noorderlichtreis ten volle gekregen. Vooral veel wind en regen (in het begin), maar ook een prachtige vroege ochtend met noorderlicht en een volkomen heldere dag, waar we ons in een ijsgrot verbaasden over het zeer bijzondere licht.
Je bracht ons naar bekende en onbekende plekjes waar we ons volop konden uitleven op onze hobby. Hartelijk dank daarvoor. Je Ode aan IJslandboek kan ik ook iedereen aanbevelen, waarna je onverwijld ook zo\'n reis wilt meemaken!
Hans van Wijk Hans van Wijk heeft geschreven op zaterdag, oktober 17th, 2015 om 14:52
Een week thuis en terugkijkend naar deze fotoreis ontstaat weer een lach op m\'n gezicht en het verlangen om snel weer terug te gaan naar mijn favoriete land. Ondanks dat ik verschillenden keren in IJsland geweest ben, heeft Gerry mij toch veel nieuwe plekken van het land laten ontdekken; en dat was alleen maar een stuk van het zuidwesten! Dat het noorderlicht zich in vier van de zeven avonden aan ons presenteerde, was een echte bonus! Dank Gerry voor het zijn van een geduldige, ervaren en vooral veelwetende & deskundige reisleider! Een aanrader voor eenieder die iets wilt weten van fotografie en/of IJsland. Takk fyrir! Kveðja, Hans
Een week thuis en terugkijkend naar deze fotoreis ontstaat weer een lach op m\'n gezicht en het verlangen om snel weer terug te gaan naar mijn favoriete land. Ondanks dat ik verschillenden keren in IJsland geweest ben, heeft Gerry mij toch veel nieuwe plekken van het land laten ontdekken; en dat was alleen maar een stuk van het zuidwesten! Dat het noorderlicht zich in vier van de zeven avonden aan ons presenteerde, was een echte bonus!

Dank Gerry voor het zijn van een geduldige, ervaren en vooral veelwetende & deskundige reisleider! Een aanrader voor eenieder die iets wilt weten van fotografie en/of IJsland.
Takk fyrir!

Kveðja,
Hans
Mich Buschman Mich Buschman heeft geschreven op maandag, oktober 12th, 2015 om 14:08
Jouw boek \"Ode aan IJsland\" vormde volop inspiratie om met eigen ogen dit bijzondere land eens te gaan zien. De Aurora-toevoeging trok mij over de streep; zo magisch, dat Noorderlicht! Ik ging met een kleine groep mee in de periode van 4 t/m 11 oktober 2015. Herfst! Volop kleuren in het landschap. Af en toe hadden we een regenbui, maar dat verhoogde de sfeer ook. Deze tijd en trip in en om het Zuid-westen is zeer aan te bevelen. Gerrie, dit gaat je zeer goed af: je informeert en inspireert, zoals dat een goede reis(lege)leider betaamt. Wie dit niet heeft ervaren heeft wat gemist...! Doen, die trip!
Jouw boek \"Ode aan IJsland\" vormde volop inspiratie om met eigen ogen dit bijzondere land eens te gaan zien.
De Aurora-toevoeging trok mij over de streep; zo magisch, dat Noorderlicht! Ik ging met een kleine groep mee in de periode van 4 t/m 11 oktober 2015. Herfst! Volop kleuren in het landschap. Af en toe hadden we een regenbui, maar dat verhoogde de sfeer ook. Deze tijd en trip in en om het Zuid-westen is zeer aan te bevelen. Gerrie, dit gaat je zeer goed af: je informeert en inspireert, zoals dat een goede reis(lege)leider betaamt.
Wie dit niet heeft ervaren heeft wat gemist...! Doen, die trip!
HANSVANDAM HANSVANDAM heeft geschreven op donderdag, oktober 16th, 2014 om 14:46
Ik ben bijna een week terug van de fotoreis oktober 2014. Zet mij maar op het vliegtuig en haal me ergens volgend jaar oktober weer op. De sfeer van het land is onbeschrijfelijk. Naast alle oorspronkelijkheid heeft het iets sprookjesachtigs en voelt het magisch aan. Adembenemend (en bepaald niet van de soms harde wind) en ontroerend. De ervaring is voor mij overweldigend geweest. Natuurlijk houdt het verband met de gezellige groep waarmee we reisden, maar vooral ook met onze reisleider Gerry, die blijk geeft van een royale portie parate kennis over het land en de historie ervan. Het was smullen van de verhalen, waardoor alles in een nog breder perspectief kwam te staan. Daarnaast voel je je ook verwend, omdat... Lees verder
Ik ben bijna een week terug van de fotoreis oktober 2014. Zet mij maar op het vliegtuig en haal me ergens volgend jaar oktober weer op. De sfeer van het land is onbeschrijfelijk. Naast alle oorspronkelijkheid heeft het iets sprookjesachtigs en voelt het magisch aan. Adembenemend (en bepaald niet van de soms harde wind) en ontroerend. De ervaring is voor mij overweldigend geweest. Natuurlijk houdt het verband met de gezellige groep waarmee we reisden, maar vooral ook met onze reisleider Gerry, die blijk geeft van een royale portie parate kennis over het land en de historie ervan. Het was smullen van de verhalen, waardoor alles in een nog breder perspectief kwam te staan. Daarnaast voel je je ook verwend, omdat geen moeite hem teveel is. Ondertussen ben ik, evenals hij, geraakt door de muziek van Sigur Ros. Het past als \"een maatpak bij het landschap\" en neemt je mee de ruimte van IJsland in. Ik weet niet of deze site bedoeld is om nieuwe reizigers te winnen, maar als dat zo is, dan is hier mijn tip: boek voor het te laat is, want daar krijg je spijt van; je bent bij Gerry in goede handen! Ik ga verder met de uitwerking van mijn vele, vele foto\'s en breek me het hoofd over wat ik weg zal doen. De delete knop doet pijn als het over IJsland gaat. Enjoy!!!
Marco Marco heeft geschreven op woensdag, april 9th, 2014 om 15:06
Hoi Gerry, Ik ben nogsteeds volop aan het nagenieten van een geweldig verzorgde week IJsland die je ons gegeven hebt! Alles was top geregeld en aan jou kennis en ervaring over het land maar ook over de fotografie geen gebrek! Heb me tijdens de ritjes in de bus ook prima vermaakt met jou verhalen en de IJslandse muziek die je echt gaat waarderen als je ook de IJslandse natuurkrachten hebt meegemaakt! Een geweldige ervaring in een geweldig land met iemand met een geweldige passie voor land en vak. Wat wil je nog meer!
Hoi Gerry,

Ik ben nogsteeds volop aan het nagenieten van een geweldig verzorgde week IJsland die je ons gegeven hebt!
Alles was top geregeld en aan jou kennis en ervaring over het land maar ook over de fotografie geen gebrek! Heb me tijdens de ritjes in de bus ook prima vermaakt met jou verhalen en de IJslandse muziek die je echt gaat waarderen als je ook de IJslandse natuurkrachten hebt meegemaakt!
Een geweldige ervaring in een geweldig land met iemand met een geweldige passie voor land en vak. Wat wil je nog meer!
Sander Sander heeft geschreven op woensdag, april 9th, 2014 om 11:19
Gerry, nogmaals bedankt voor de zeer indrukwekkende week die ik onder jouw leiding heb mogen beleven. Helaas is de tijd voorbij gevlogen en zit ik weer helemaal in het dagelijkse ritme, maar aan dit avontuur zal ik nog lang met veel plezier terugdenken! Groet, Sander
Gerry,

nogmaals bedankt voor de zeer indrukwekkende week die ik onder jouw leiding heb mogen beleven. Helaas is de tijd voorbij gevlogen en zit ik weer helemaal in het dagelijkse ritme, maar aan dit avontuur zal ik nog lang met veel plezier terugdenken!

Groet, Sander
Astrid Astrid heeft geschreven op maandag, maart 25th, 2013 om 11:25
Via het surfen op internet kwam ik op je site terecht. Onder de knop preview kreeg ik een goede indruk van jouw boek, waardoor ik deze gelijk heb besteld. Wat een schitterend mooi boek! Ik ga in juni voor de 1-ste keer naar IJsland en ik kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Je krijgt zo\'n goede indruk wat je allemaal gaat zien. Groetjes van Astrid
Via het surfen op internet kwam ik op je site terecht. Onder de knop preview kreeg ik een goede indruk van jouw boek, waardoor ik deze gelijk heb besteld.
Wat een schitterend mooi boek! Ik ga in juni voor de 1-ste keer naar IJsland en ik kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Je krijgt zo\'n goede indruk wat je allemaal gaat zien.

Groetjes van Astrid