Menu Sluiten

Schrijf iets in mijn Recensiehoek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht
Je Email adres wordt niet weergegeven
Voor veiligheid issues wordt uw IP adress gelogd 100.28.132.102.
Het is mogelijk dat we uw bericht eerst moeten goedkeuren alvorens het wordt gepubliceerd
We behouden ons het recht voor berichten niet te publiceren of te verwijderen.
37 berichten.
Swanny Hommersom Swanny Hommersom uit Goor schreef op dinsdag, november 9th, 2021 om 21:17
In oktober 2021 een fantastische fotografiereis naar IJsland gemaakt. Gerry van Roosmalen is een echte IJslandkenner en heeft ons de mooiste plekjes laten zien. De bekende bezienswaardigheden, maar ook de minder bekende en dus minder drukke plekken. We hebben prachtige foto's gemaakt. Wie daar behoefte aan had werd geholpen met het fotograferen. We hadden een leuke groep en hebben ook veel plezier gehad. Kortom, zeer geslaagde reis!
In oktober 2021 een fantastische fotografiereis naar IJsland gemaakt. Gerry van Roosmalen is een echte IJslandkenner en heeft ons de mooiste plekjes laten zien. De bekende bezienswaardigheden, maar ook de minder bekende en dus minder drukke plekken. We hebben prachtige foto's gemaakt. Wie daar behoefte aan had werd geholpen met het fotograferen. We hadden een leuke groep en hebben ook veel plezier gehad. Kortom, zeer geslaagde reis!... Sluiten
Gerry Blaauw Gerry Blaauw uit Oldebroek schreef op dinsdag, november 9th, 2021 om 13:36
Beste fotografie-liefhebbers, in oktober '21 was ik op fotoreis naar IJsland onder leiding van Gerry van Roosmalen. Het was in een woord FANTASTISCH! Op een plezierige en gezellige manier en met voldoende overleg werden we van de ene mooie plek naar de andere gereden. Waar je maar wilde, was er fotografisch leerzame begeleiding. Daar bovenop waren we met een fijne groep en troffen we mooi weer. Dus ik zou het iedereen aanraden : doe jezelf zo'n fotoreis cadeau!
Beste fotografie-liefhebbers,
in oktober '21 was ik op fotoreis naar IJsland onder leiding van Gerry van Roosmalen.
Het was in een woord FANTASTISCH!
Op een plezierige en gezellige manier en met voldoende overleg werden we van de ene mooie plek naar de andere gereden. Waar je maar wilde, was er fotografisch leerzame begeleiding. Daar bovenop waren we met een fijne groep en troffen we mooi weer. Dus ik zou het iedereen aanraden : doe jezelf zo'n fotoreis cadeau!... Sluiten
Jos Henrichs Jos Henrichs uit Veldhoven schreef op donderdag, november 4th, 2021 om 22:34
Spectaculaire fotoreis van 16 - 23 oktober 2021 naar Noord-IJsland onder uiterst wisselende weersomstandigheden in aangenaam gezelschap met Gerry aan het stuur. Zelfs nog een dag met zon meegemaakt en een avond met Noorderlicht: het kon niet op. Zo'n reis zou ik iedereen willen aanbevelen: topervaring Gerry, dankjewel!
Spectaculaire fotoreis van 16 - 23 oktober 2021 naar Noord-IJsland onder uiterst wisselende weersomstandigheden in aangenaam gezelschap met Gerry aan het stuur. Zelfs nog een dag met zon meegemaakt en een avond met Noorderlicht: het kon niet op.
Zo'n reis zou ik iedereen willen aanbevelen: topervaring Gerry, dankjewel!... Sluiten
Alwin Ruhe Alwin Ruhe uit Amstelveen schreef op donderdag, november 4th, 2021 om 15:46
Ik ben mee geweest met de Fotolumni Jubileum reis. Wat een avontuur was dat. Van de ene mooie plek naar de andere nog mooiere plek. En dat alles onder de professionele begeleiding van Gerry. Kortom heel veel mooie dingen gezien en vastgelegd en nog veel meer geleerd.
Ik ben mee geweest met de Fotolumni Jubileum reis. Wat een avontuur was dat. Van de ene mooie plek naar de andere nog mooiere plek. En dat alles onder de professionele begeleiding van Gerry. Kortom heel veel mooie dingen gezien en vastgelegd en nog veel meer geleerd.... Sluiten
Alexandra Maas Alexandra Maas uit Mierlo schreef op donderdag, augustus 19th, 2021 om 14:45
Wat een geweldig boek. Een mooie herinnering aan onze ijslandreis.
Wat een geweldig boek. Een mooie herinnering aan onze ijslandreis.... Sluiten
Michiel Schraven Michiel Schraven uit Cuijk schreef op maandag, augustus 9th, 2021 om 13:04
Wat een prachtig nuttig boek! Naast de meer toeristische plekken, worden ook de 'minder' toeristische of 'verborgen parels' van Ijsland beschreven, met GPS weergegeven en vaak op unieke wijze geillustreerd met prachtige foto's. Hoewel ikzelf veel al met eigen ogen heb mogen zien, heb ik toch nog wat plekjes dankzij het boek mogen ontdekken. Voor mensen die Ijsland nog willen gaan bezoeken is dit boek een heel handige leidraad voor of tijdens de reis. Voor mensen die al zijn geweest is het boek een prachtig naslagwerk. Als het boek er eerder was geweest had ik de fotocamera in ieder geval thuis gelaten ๐Ÿ˜„.
Wat een prachtig nuttig boek! Naast de meer toeristische plekken, worden ook de 'minder' toeristische of 'verborgen parels' van Ijsland beschreven, met GPS weergegeven en vaak op unieke wijze geillustreerd met prachtige foto's. Hoewel ikzelf veel al met eigen ogen heb mogen zien, heb ik toch nog wat plekjes dankzij het boek mogen ontdekken. Voor mensen die Ijsland nog willen gaan bezoeken is dit boek een heel handige leidraad voor of tijdens de reis. Voor mensen die al zijn geweest is het boek een prachtig naslagwerk. Als het boek er eerder was geweest had ik de fotocamera in ieder geval thuis gelaten ๐Ÿ˜„.... Sluiten
Mia van Roosmalen Mia van Roosmalen uit Bunde schreef op maandag, juli 26th, 2021 om 11:44
Dit weekend genoten van dit prachtige nieuwe fotoboek van Gerry van Roosmalen. Prachtige fotoโ€™s. Wanneer je nog niet in IJsland bent geweest wil je er zeker naar toe en wanneer je er wel al bent geweest ontdek je dat je zeker nog eens terug moet om al die gemiste mooie plekken te bezoeken. Echt prachtig. Natuur en IJsland liefhebbers, dit boek mag niet ontbreken in je boekenkast. Gerry gefeliciteerd met deze prestatie.
Dit weekend genoten van dit prachtige nieuwe fotoboek van Gerry van Roosmalen.
Prachtige fotoโ€™s.
Wanneer je nog niet in IJsland bent geweest wil je er zeker naar toe en wanneer je er wel al bent geweest ontdek je dat je zeker nog eens terug moet om al die gemiste mooie plekken te bezoeken.
Echt prachtig. Natuur en IJsland liefhebbers, dit boek mag niet ontbreken in je boekenkast.
Gerry gefeliciteerd met deze prestatie.... Sluiten
Lita Lita uit Den Haag schreef op zaterdag, juli 24th, 2021 om 18:39
Hoi Gerry, Bij het thuiskomen vind ik de Parels. Dank voor je lieve voorwoord, inderdaad zoveel mooie gemeenschappelijke herinneringen. Ben echt vol bewondering hoe je dit boek de wereld in hebt gezonden en hoop dat een groot succes wordt wat oplagen betreft. De fotoโ€™s raken mij, ze hebben een ziel, de ziel van IJsland in haar ruimte en puurheid. Menig uurtje zal ik dit boek ter hand nemen en opnieuw genieten van dit prachtige land middels jouw schitterende fotoโ€™s Ik neem aan, dat je er zelf ook enorm trots op- en blij mee bent over deze uitgave. Alle goeds en wens jullie een mooie zomer. Warme groet Lita.
Hoi Gerry,
Bij het thuiskomen vind ik de Parels. Dank voor je lieve voorwoord, inderdaad zoveel mooie gemeenschappelijke herinneringen.
Ben echt vol bewondering hoe je dit boek de wereld in hebt gezonden en hoop dat een groot succes wordt wat oplagen betreft.
De fotoโ€™s raken mij, ze hebben een ziel, de ziel van IJsland in haar ruimte en puurheid.
Menig uurtje zal ik dit boek ter hand nemen en opnieuw genieten van dit prachtige land middels jouw schitterende fotoโ€™s Ik neem aan, dat je er zelf ook enorm trots op- en blij mee bent over deze uitgave.
Alle goeds en wens jullie een mooie zomer.

Warme groet
Lita.... Sluiten
Eric Meijer Eric Meijer uit Voorburg schreef op zaterdag, juli 24th, 2021 om 11:29
De boeken zijn gearriveerd. Jeetje, ze zien er werkelijk fantastisch uit! Absoluut een product om trots op te zijn, echt super! Ik weet nog niet wanneer we naar IJsland gaan (in ieder geval de komende vijf jaar), maar dit boek zal zeker de leidraad worden voor het reisplan van onze reis.
De boeken zijn gearriveerd. Jeetje, ze zien er werkelijk fantastisch uit! Absoluut een product om trots op te zijn, echt super!
Ik weet nog niet wanneer we naar IJsland gaan (in ieder geval de komende vijf jaar), maar dit boek zal zeker de leidraad worden voor het reisplan van onze reis.... Sluiten
Adam Adam schreef op woensdag, februari 27th, 2019 om 21:31
Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site
Erg leuke site, met veel ansichten en foto's die ik nog niet eerder had gezien. Groeten en succes met de site... Sluiten
Pรฉtur Helgason Pรฉtur Helgason uit Reykjavรญk schreef op woensdag, oktober 31st, 2018 om 01:48
Hi Gerry, Nice pictures from Iceland I must say. Your pictures from the race are now on FB @springautumnmarathon
Hi Gerry,
Nice pictures from Iceland I must say. Your pictures from the race are now on FB @springautumnmarathon... Sluiten
Jan van de Lagemaat Jan van de Lagemaat schreef op dinsdag, april 12th, 2016 om 11:55
Hallo Gerry, Inmiddels zijn er al weer drie weken verstreken na de IJslandreis. Maar ik kan je zeggen dat er nog geen dag voorbij is gegaan waarop ik niet met heel veel plezier heb teruggekeken op onze reis. Ik ben nog steeds druk met de foto\'s en ook dat is elke keer weer een feest. Je boek Ode aan IJsland had ik voor de reis al gezien, maar nu ik de reis achter de rug heb, is het nog veel waardevoller voor mij geworden. Het zal duidelijk zijn dat ik met heel veel plezier terugkijk op de reis naar IJsland. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan de wijze waarop jij ons rondgeleid hebt. Een hartelijk groet... Lees meer
Hallo Gerry,
Inmiddels zijn er al weer drie weken verstreken na de IJslandreis. Maar ik kan je zeggen dat er nog geen dag voorbij is gegaan waarop ik niet met heel veel plezier heb teruggekeken op onze reis. Ik ben nog steeds druk met de foto\'s en ook dat is elke keer weer een feest.
Je boek Ode aan IJsland had ik voor de reis al gezien, maar nu ik de reis achter de rug heb, is het nog veel waardevoller voor mij geworden.
Het zal duidelijk zijn dat ik met heel veel plezier terugkijk op de reis naar IJsland. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan de wijze waarop jij ons rondgeleid hebt.
Een hartelijk groet
Jan van de Lagemaat... Sluiten
Jos Henrichs Jos Henrichs schreef op zondag, maart 27th, 2016 om 10:25
Beste Gerry IJsland in het vroege voorjaar klinkt heel aanlokkelijk vanwege te verwachten sneeuw, ijs en aurora. Nou, dat en nog veel meer hebben Trees en ik tijdens onze noorderlichtreis ten volle gekregen. Vooral veel wind en regen (in het begin), maar ook een prachtige vroege ochtend met noorderlicht en een volkomen heldere dag, waar we ons in een ijsgrot verbaasden over het zeer bijzondere licht. Je bracht ons naar bekende en onbekende plekjes waar we ons volop konden uitleven op onze hobby. Hartelijk dank daarvoor. Je Ode aan IJslandboek kan ik ook iedereen aanbevelen, waarna je onverwijld ook zo\'n reis wilt meemaken!
Beste Gerry
IJsland in het vroege voorjaar klinkt heel aanlokkelijk vanwege te verwachten sneeuw, ijs en aurora. Nou, dat en nog veel meer hebben Trees en ik tijdens onze noorderlichtreis ten volle gekregen. Vooral veel wind en regen (in het begin), maar ook een prachtige vroege ochtend met noorderlicht en een volkomen heldere dag, waar we ons in een ijsgrot verbaasden over het zeer bijzondere licht.
Je bracht ons naar bekende en onbekende plekjes waar we ons volop konden uitleven op onze hobby. Hartelijk dank daarvoor. Je Ode aan IJslandboek kan ik ook iedereen aanbevelen, waarna je onverwijld ook zo\'n reis wilt meemaken!... Sluiten
Hans van Wijk Hans van Wijk schreef op zaterdag, oktober 17th, 2015 om 14:52
Een week thuis en terugkijkend naar deze fotoreis ontstaat weer een lach op m\'n gezicht en het verlangen om snel weer terug te gaan naar mijn favoriete land. Ondanks dat ik verschillenden keren in IJsland geweest ben, heeft Gerry mij toch veel nieuwe plekken van het land laten ontdekken; en dat was alleen maar een stuk van het zuidwesten! Dat het noorderlicht zich in vier van de zeven avonden aan ons presenteerde, was een echte bonus! Dank Gerry voor het zijn van een geduldige, ervaren en vooral veelwetende & deskundige reisleider! Een aanrader voor eenieder die iets wilt weten van fotografie en/of IJsland. Takk fyrir! Kveรฐja, Hans
Een week thuis en terugkijkend naar deze fotoreis ontstaat weer een lach op m\'n gezicht en het verlangen om snel weer terug te gaan naar mijn favoriete land. Ondanks dat ik verschillenden keren in IJsland geweest ben, heeft Gerry mij toch veel nieuwe plekken van het land laten ontdekken; en dat was alleen maar een stuk van het zuidwesten! Dat het noorderlicht zich in vier van de zeven avonden aan ons presenteerde, was een echte bonus!

Dank Gerry voor het zijn van een geduldige, ervaren en vooral veelwetende & deskundige reisleider! Een aanrader voor eenieder die iets wilt weten van fotografie en/of IJsland.
Takk fyrir!

Kveรฐja,
Hans... Sluiten
Mich Buschman Mich Buschman schreef op maandag, oktober 12th, 2015 om 14:08
Jouw boek \"Ode aan IJsland\" vormde volop inspiratie om met eigen ogen dit bijzondere land eens te gaan zien. De Aurora-toevoeging trok mij over de streep; zo magisch, dat Noorderlicht! Ik ging met een kleine groep mee in de periode van 4 t/m 11 oktober 2015. Herfst! Volop kleuren in het landschap. Af en toe hadden we een regenbui, maar dat verhoogde de sfeer ook. Deze tijd en trip in en om het Zuid-westen is zeer aan te bevelen. Gerrie, dit gaat je zeer goed af: je informeert en inspireert, zoals dat een goede reis(lege)leider betaamt. Wie dit niet heeft ervaren heeft wat gemist...! Doen, die trip!
Jouw boek \"Ode aan IJsland\" vormde volop inspiratie om met eigen ogen dit bijzondere land eens te gaan zien.
De Aurora-toevoeging trok mij over de streep; zo magisch, dat Noorderlicht! Ik ging met een kleine groep mee in de periode van 4 t/m 11 oktober 2015. Herfst! Volop kleuren in het landschap. Af en toe hadden we een regenbui, maar dat verhoogde de sfeer ook. Deze tijd en trip in en om het Zuid-westen is zeer aan te bevelen. Gerrie, dit gaat je zeer goed af: je informeert en inspireert, zoals dat een goede reis(lege)leider betaamt.
Wie dit niet heeft ervaren heeft wat gemist...! Doen, die trip!... Sluiten