Menu Sluiten

IJslandse Parels, uit voorraad leverbaar!

 

IJslandse Parels bestaat uit 240 pagina’s, meer dan driehonderd foto’s, over de honderd IJslandse toplocaties en gps-coördinaten zodat uw navigatie u brengt waar u moet zijn.

IJslandse Parels is veel meer dan gewoon een fotoboek en het is ook meer dan een reisgids. Een goede omschrijving voor “IJslandse Parels” is wellicht “Fotoreisboek”. Het is dan ook niet alleen de perfecte voorbereiding voor een reis naar IJsland, maar ook een boek om gewoon zo nu en dan door te bladeren en te genieten van de prachtige IJslandse landschappen.
 

 

Recensies van IJslandse Parels

Lita
Hoi Gerry,
Bij het thuiskomen vind ik de Parels. Dank voor je lieve voorwoord, inderdaad zoveel mooie gemeenschappelijke herinneringen. Ik ben echt vol bewondering hoe je dit boek de wereld in hebt gezonden en hoop dat een groot succes wordt wat oplagen betreft.
De foto’s raken mij, ze hebben een ziel, de ziel van IJsland in haar ruimte en puurheid.
Menig uurtje zal ik dit boek ter hand nemen en opnieuw genieten van dit prachtige land middels jouw schitterende foto’s Ik neem aan, dat je er zelf ook enorm trots op- en blij mee bent over deze uitgave.
Alle goeds en wens jullie een mooie zomer.
Warme groet

Lita.

Mia
Dit weekend genoten van dit prachtige nieuwe fotoboek van Gerry van Roosmalen. Prachtige foto’s. Wanneer je nog niet in IJsland bent geweest wil je er zeker naar toe en wanneer je er wel al bent geweest ontdek je dat je zeker nog eens terug moet om al die gemiste mooie plekken te bezoeken. Echt prachtig. Natuur en IJsland liefhebbers, dit boek mag niet ontbreken in je boekenkast. Gerry gefeliciteerd met deze prestatie.

Karin Hulst
Gerry van Roosmalen Ben er heel blij mee. Mooie foto’s verhaaltjes en de locaties. GENIETEN!

Joke Veen
Ik heb het boek net ontvangen en bekeken. Zoveel mooie plekjes. Ik krijg meteen heel veel zin om weer naar IJsland te gaan!

Jozef van Iersel
Vanmorgen het prachtige boek binnen gekregen van IJslandse parels van Gerry van Roosmalen. Misschien iets voor één van jullie in Avontuur in IJsland groep en Fotograferen op IJsland Prachtig een aanrader mooie foto’s en de exacte locaties.

Bri Gitte
Het boek is fantastisch mooi! Wat een inspiratiebron met prachtige foto’s! Leuk om te zien dat er nog steeds onbekende plekken zijn om te ontdekken

Jasper Den Hollander
Prachtig boek met veel mooie foto’s en informatie.
Ik ben er heel blij mee

Anne Ponsen
Het is echt prachtig!

Petra Te Boekhorst-van Doorneveld
Wat een schitterend boek. En zó nuttig bij het plannen van routes! We zijn er heel blij mee. Die gaat voorlopig niet de boekenkast in. Steeds weer kijken. Dankjewel Gerry! Wat een werk!

Leon van Roosmalen
Zeker een aanrader. De afdrukkwaliteit is erg hoog zodat de foto’s er prachtig uitzien. Doorbladeren is genieten. De plekken die ik ken van mijn reizen en ook de plekken die ik nog niet ken maar graag zelf zou willen zien.

Guy van Hoorebeke
Gisteren ontvangen. Schitterend boek! We willen direct terug vertrekken…

Jacqueline van Batenburg
Gerry van Roosmalen boek al ontvangen wat ontzettend snel zeg.
Wat een prachtige uitgave en wat je schrijft is zo waar: IJsland beleef je!

Margriet Dijkstra
Prachtig Gerry, mooie tijd en vorm om zo te kunnen genieten. Zonder restricties van de pandemie. zo kan ik ook ontroerd raken door je prachtige foto’s zonder dat ik hoef te reizen. Top!

Helmy van der Zanden
Heb het boek vanmiddag opgehaald en het is fantastisch! Aanrader voor wie ooit nog eens naar IJsland wil, of alleen maar wil genieten van de prachtige foto’s! Ècht een pareltje in de boekenkast!

Dineke Meppelink
Ziet er fantastisch uit…prachtig gemaakt

Jan Holterman
Ziet er prachtig uit!

Marina Terlien
Boek gekocht. Zeker een aanrader. Mooi gemaakt in het oblong formaat waarbij de foto’s goed tot hun recht komen.
Eind oktober hoop ik weer te gaan.

Bri Gitte
Het boek is fantastisch mooi! Wat een inspiratiebron met prachtige foto’s! Leuk om te zien dat er nog steeds onbekende plekken zijn om te ontdekken

Jasper Den Hollander
Prachtig boek met veel mooie foto’s en informatie.
Ik ben er heel blij mee

A Jansen
Schitterend boek met prachtige foto’s. Hoop ooit ook naar IJsland te gaan en de mooie locaties te bezoeken. Via de GPS-coördinaten gaat dat vast lukken.

Eric
Het boek is gearriveerd. Jeetje, het ziet er werkelijk fantastisch uit! Absoluut een product om trots op te zijn, echt super! Ik weet nog niet wanneer we naar IJsland gaan (in ieder in geval de komende vijf jaar), maar dit boek zal zeker de leidraad worden voor het reisplan van onze reis. Dit is hoe een reisboek er uit moet zien, korte uitstekende data (GPS coördinaten, viewpoint, wandelmogelijkheid, 2WD of 4WD) met een alles verklarende prachtige foto.

Jozef van Iersel
Voor het eerst in 2018 IJsland bezocht. Wat een prachtig land. Gaan er zeker nog een keer naar toe. Boek IJslandse Parels van Gerry van Roosmalen gekocht. Wat een prachtig boek. Als je van IJsland houdt een heerlijk boek om herinneringen op te halen. Maar ook een prachtig boek om kennis te maken met IJsland.

Christa Bochanen
Prachtig boek met schitterende foto’s van zeer mooie bezienswaardigheden in IJsland. Voorzien van nuttige informatie over de bezienswaardigheden, ook of je deze met een normale auto kunt bezoeken of een 4-WD nodig hebt. Daarnaast vinden wij het echt superhandig dat alles gecategoriseerd is op de volgorde zoals de meeste mensen IJsland ook rondrijden. Boek ook zeer snel ontvangen. Wat ons betreft een enorme aanrader.

Ria
Een prachtig boek, geweldig als voorbereiding en als reisgids. Van harte aanbevolen!

Mich Buschman
Prachtige foto’s stimuleren om meer van de locaties te willen weten. De beschrijvingen zijn kort, duidelijk en to-the-point.

Derk Rougoor
Geweldig mooi boek. Sommige plekken herkende we, andere plekken zijn nieuw voor ons, vooral de binnenlanden. Zo gauw het kan gaan we weer naar IJsland, een fotogeniek paradijs.

Henny Knechten
Het IJslands natuurschoon meesterlijk vastgelegd (inclusief locaties zodat je er zelf wellicht ook naar toe kunt).

Nico Passchier
Geweldig boek met ongelofelijke mooie foto’s van voor ons herkenbare maar ook nieuwe plaatsen. Die we daardoor zeker, nog een keer, gaan bezoeken. Informatie over waar en hoe er te komen is een goede toevoeging. Top!

Swanny Hommersom
Mooi, compleet en goed verzorgd overzicht van alle mooie locaties van IJsland. De foto’s zijn prachtig. Behalve een handig naslagwerk ook een mooi koffietafelboek.

Henny Rouwhorst
Het is weer een prachtig boek. Ik ga het aan mijn nichtje laten lezen. Eens waren ze samen naar IJsland met eigen auto en tent. Meer dan 10 jaar geleden. Ze gaan vast nog een keer met hun 2 kinderen, nu 3 en 9 jaar. Vooral de reisaanwijzingen zullen zij waarderen.

Sus
Wederom een mooi boek. Mooie foto’s, met coördinaten erbij voor de locatie. Genoeg om inspiratie op kunnen doen, voor een tripje ijsland. Leuke dingen gezien, welke niet in een reisgids voorkomen.

Ton van den Boogaard
Wat een heerlijk boek om in te bladeren, met werkelijk prachtige foto’s van heel IJsland! En dan ook nog de exacte coördinaten en hoe je er kunt komen! Een echte aanrader dus, een pareltje over IJsland! Dank je Gerry van Roosmalen!

Emma van de Donk
Mooi vormgegeven en uiteraard prachtige foto’s! Ik krijg er zin van om een mooie reis naar Ijsland te gaan maken 🙂 netjes verpakt en snel verzonden.

Karin
Prachtige waardevolle boeken zowel Ode aan IJsland als nu IJslandse parels. een prachtig en waardevol boek met de juiste adressen. Een aanrader voor iedere IJslandganger.

Helmy
Prachtig boek met geweldige foto’s, genieten van begin tot einde en heel veel inspiratie om de mooiste plekken van IJsland zelf te gaan bezoeken. Dat heeft de auteur heel gemakkelijk gemaakt met de exacte plek en hoe er te komen.

Michiel Schraven
Wat een prachtig nuttig boek! Naast de meer toeristische plekken, worden ook de ‘minder’ toeristische of ‘verborgen parels’ van Ijsland beschreven, met GPS weergegeven en vaak op unieke wijze geïllustreerd met prachtige foto’s. Hoewel ikzelf veel al met eigen ogen heb mogen zien, heb ik toch nog wat plekjes dankzij het boek mogen ontdekken. Voor mensen die Ijsland nog willen gaan bezoeken is dit boek een heel handige leidraad voor of tijdens de reis. Voor mensen die al zijn geweest is het boek een prachtig naslagwerk. Als het boek er eerder was geweest had ik de fotocamera in ieder geval thuis gelaten. Snel geleverd!

Shanne Bax
Het boek IJslandse Parels is precies wat de naam doet vermoeden. Een prachtig en beeldend werk vól mooie plekjes die je in IJsland direct wilt gaan opzoeken! Leuke vind ik ook de uitspraak die erbij staat, blijkt dat ik toch vaak verkeerd zit ;-).