Menu Sluiten

Het begin

Het is een lange weg van idee, concept naar een compleet product. Schrijven, schrappen en herschrijven, teruglezen en toch weer wegstrepen. Het eerste publiek bestaat uit vrienden en familie. Met enige drempelvrees haal je de proefdruk tevoorschijn en vraag je om een kritische blik.

Dan komt de periode dat je niet weet wat nog te verbeteren en zoek je de weg naar uitgeverijen. Je stuurt je manuscript in waarna het lange wachten kan beginnen. Het aanbod bij uitgeverijen is groot waardoor je geduld enorm op de proef wordt gesteld.

Als je dan op gesprek mag komen bij de uitgeverij gaat je hart toch even sneller kloppen. Zou het dan toch…

Enkele weken terug zat ik bij uitgeverij Elmar aan tafel om de mogelijkheden voor uitgeven door te nemen. Uiterlijk 23 april zal het boek bij de betere boekhandel en internet verkrijgbaar zijn. Voorinschrijving op deze site kan vanaf nu middels het bestelformulier alvast plaatsvinden.

Maar eerst… nog even de teksten kritisch nalopen, selecties maken voor nog 8 extra pagina’s die nog gevuld mogen worden om zo op een boek te komen van circa 160 pagina’s. Een boek waarin ik veel van mijn passie over IJsland kwijt kan. Een boek waar ik zelf helemaal achter kan staan en waarvan ik overtuigd ben dat er veel mensen van zullen gaan genieten.

Heb je zelf ook wat met IJsland, deel deze link dan via Twitter en of Facebook.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *