Menu Sluiten

Signeersessie

Afgelopen zaterdag was de signeersessie en daarmee meteen de aftrap voor de officiële verkoop van het boek “Ode aan IJsland”.  De boeken die in de voorverkoop waren besteld zijn maandag 16 april verstuurd en dus op dinsdag of woensdag bezorgd. dinsdag en woensdag waren voor mij spannende dagen, maar langzaam druppelde de reacties binnen van tevreden en enthousiaste lezers. Zowel op Facebook, Twitter, SMS en via het gastenboek mocht ik leuke reacties ontvangen, waarvoor mijn grote dank. 

Afgelopen zaterdag zat ik dus wat onwennig achter “mijn” tafel bij ‘t Paperas in Sint Oedenrode. In de ene hoek een stapel boeken, visitekaartjes en een reclame leaflet voor mijn Noorderlicht/Fotografiereis van oktober 2012, aan de andere kant de thermoskan koffie, een pot thee, kopjes en koekjes. Onwennig, omdat vooral bij aanvang enkel wat mensen in een grote boog om de tafel heen liepen. Bezoekers van ‘t Paperas die voor andere zaken kwamen en zich wellicht afvroegen wat er bij die tafel te doen was. 

De drempelvrees verdween gelukkig toen enkele bekenden van mij langs kwamen om hun gesigneerde exemplaar op te halen. Ook andere belangstellenden wisten toen de weg naar mijn boek te vinden. Het was een gezellige middag die voorbij gevlogen is. Ik mocht mensen begroeten die er een autorit van een, of zelfs twee uur  voor over hadden om hun eigen exemplaar van “Ode aan IJsland” in hun bezit te krijgen. 

Ik wil jullie allemaal heel erg bedanken voor jullie belangstelling en hoop dat jullie het boek met veel plezier zullen lezen en bekijken.

Fotograaf en Auteur Gerry samen met Ans, welke de Lay-out voor haar rekening heeft genomen.
Gerry signeert een exemplaar van "Ode aan IJsland" Foto: Leon van Roosmalen - www.pictureshow.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *