Menu Sluiten

PERSOONSGEGEVENS DIE WORDEN VERWERKT

“Ode Aan IJsland” is onderdeel van 1IVision fotografie

1IVision kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van 1IVision, en/of omdat u deze zelf bij het invullen van een contactformulier op de website aan 1IVision verstrekt.

1IVision kan de volgende persoonsgegevens verwerken:

– Uw voor- en achternaam
– Uw adresgegevens
– Uw telefoonnummer
– Uw e-mailadres

WAAROM 1IVision GEGEVENS NODIG HEEFT

1IVision verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk (per e-mail en/of per post) te kunnen benaderen indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden.

Daarnaast kan 1IVision uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit het verzenden van door u bestelde producten.

HOE LANG 1IVision GEGEVENS BEWAART

1IVision bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren.  waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden bewaard om u op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen met betrekking tot fotografie diensten en fotografiereizen.

DELEN MET ANDEREN

1IVision verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Privacyverklaring

IN KAART BRENGEN WEBSITEBEZOEK

Op de website van 1IVision worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. 1IVision gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

GOOGLE ANALYTICS

1IVision maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van 1IVision bij Google zoekresultaatpagina’s zijn.De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan 1IVision te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. 1IVision heeft hier geen invloed op.

1IVision heeft Google geen toestemming gegeven om via 1IVision verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

GEGEVENS INZIEN, AANPASSEN OF VERWIJDEREN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@1ivision.nl. 1IVision zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

BEVEILIGEN

1IVision neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van 1IVision maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.

Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door 1IVision verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met 1IVision op via

info@1ivision.nl

1ivision is een website van Gerry van Roosmalen.

Gerry van Roosmalen is als volgt te bereiken:

Vestigingsadres:

Boskantseweg 96
5492 VC Sint Oedenrode
Telefoon: 06-55337196
E-mailadres: info@1ivision.nl