Reactie hoekje


Jan van de Lagemaat
Hallo Gerry, Inmiddels zijn er al weer drie weken...

Jos Henrichs
Beste Gerry IJsland in het vroege voorjaar klinkt...

Hans van Wijk
Een week thuis en terugkijkend naar deze fotoreis ...

Gastenboek


 Naam *
 E-mail
 Gravatar E-mail [?]
 Website
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

(26)
>
(26) Jan van de Lagemaat
dinsdag, 12 april 2016 11:55

Hallo Gerry,
Inmiddels zijn er al weer drie weken verstreken na de IJslandreis. Maar ik kan je zeggen dat er nog geen dag voorbij is gegaan waarop ik niet met heel veel plezier heb teruggekeken op onze reis. Ik ben nog steeds druk met de foto's en ook dat is elke keer weer een feest.
Je boek Ode aan IJsland had ik voor de reis al gezien, maar nu ik de reis achter de rug heb, is het nog veel waardevoller voor mij geworden.
Het zal duidelijk zijn dat ik met heel veel plezier terugkijk op de reis naar IJsland. En dat is voor een belangrijk deel te danken aan de wijze waarop jij ons rondgeleid hebt.
Een hartelijk groet
Jan van de Lagemaat

(25) Jos Henrichs
zondag, 27 maart 2016 10:25

Beste Gerry
IJsland in het vroege voorjaar klinkt heel aanlokkelijk vanwege te verwachten sneeuw, ijs en aurora. Nou, dat en nog veel meer hebben Trees en ik tijdens onze noorderlichtreis ten volle gekregen. Vooral veel wind en regen (in het begin), maar ook een prachtige vroege ochtend met noorderlicht en een volkomen heldere dag, waar we ons in een ijsgrot verbaasden over het zeer bijzondere licht.
Je bracht ons naar bekende en onbekende plekjes waar we ons volop konden uitleven op onze hobby. Hartelijk dank daarvoor. Je Ode aan IJslandboek kan ik ook iedereen aanbevelen, waarna je onverwijld ook zo'n reis wilt meemaken!


(24) Hans van Wijk
zaterdag, 17 oktober 2015 14:52

Een week thuis en terugkijkend naar deze fotoreis ontstaat weer een lach op m'n gezicht en het verlangen om snel weer terug te gaan naar mijn favoriete land. Ondanks dat ik verschillenden keren in IJsland geweest ben, heeft Gerry mij toch veel nieuwe plekken van het land laten ontdekken; en dat was alleen maar een stuk van het zuidwesten! Dat het noorderlicht zich in vier van de zeven avonden aan ons presenteerde, was een echte bonus!

Dank Gerry voor het zijn van een geduldige, ervaren en vooral veelwetende & deskundige reisleider! Een aanrader voor eenieder die iets wilt weten van fotografie en/of IJsland.
Takk fyrir!

Kveðja,
Hans

(23) Mich Buschman
maandag, 12 oktober 2015 14:08
url 

Jouw boek "Ode aan IJsland" vormde volop inspiratie om met eigen ogen dit bijzondere land eens te gaan zien.
De Aurora-toevoeging trok mij over de streep; zo magisch, dat Noorderlicht! Ik ging met een kleine groep mee in de periode van 4 t/m 11 oktober 2015. Herfst! Volop kleuren in het landschap. Af en toe hadden we een regenbui, maar dat verhoogde de sfeer ook. Deze tijd en trip in en om het Zuid-westen is zeer aan te bevelen. Gerrie, dit gaat je zeer goed af: je informeert en inspireert, zoals dat een goede reis(lege)leider betaamt.
Wie dit niet heeft ervaren heeft wat gemist...! Doen, die trip!

(22) HANSVANDAM
donderdag, 16 oktober 2014 14:46
url 

Ik ben bijna een week terug van de fotoreis oktober 2014. Zet mij maar op het vliegtuig en haal me ergens volgend jaar oktober weer op. De sfeer van het land is onbeschrijfelijk. Naast alle oorspronkelijkheid heeft het iets sprookjesachtigs en voelt het magisch aan. Adembenemend (en bepaald niet van de soms harde wind) en ontroerend. De ervaring is voor mij overweldigend geweest. Natuurlijk houdt het verband met de gezellige groep waarmee we reisden, maar vooral ook met onze reisleider Gerry, die blijk geeft van een royale portie parate kennis over het land en de historie ervan. Het was smullen van de verhalen, waardoor alles in een nog breder perspectief kwam te staan. Daarnaast voel je je ook verwend, omdat geen moeite hem teveel is. Ondertussen ben ik, evenals hij, geraakt door de muziek van Sigur Ros. Het past als "een maatpak bij het landschap" en neemt je mee de ruimte van IJsland in. Ik weet niet of deze site bedoeld is om nieuwe reizigers te winnen, maar als dat zo is, dan is hier mijn tip: boek voor het te laat is, want daar krijg je spijt van; je bent bij Gerry in goede handen! Ik ga verder met de uitwerking van mijn vele, vele foto's en breek me het hoofd over wat ik weg zal doen. De delete knop doet pijn als het over IJsland gaat. Enjoy!!!

(21) Marco
woensdag, 9 april 2014 15:06
url 

Hoi Gerry,

Ik ben nogsteeds volop aan het nagenieten van een geweldig verzorgde week IJsland die je ons gegeven hebt!
Alles was top geregeld en aan jou kennis en ervaring over het land maar ook over de fotografie geen gebrek! Heb me tijdens de ritjes in de bus ook prima vermaakt met jou verhalen en de IJslandse muziek die je echt gaat waarderen als je ook de IJslandse natuurkrachten hebt meegemaakt!
Een geweldige ervaring in een geweldig land met iemand met een geweldige passie voor land en vak. Wat wil je nog meer!

(20) Sander
woensdag, 9 april 2014 11:19
url 

Gerry,

nogmaals bedankt voor de zeer indrukwekkende week die ik onder jouw leiding heb mogen beleven. Helaas is de tijd voorbij gevlogen en zit ik weer helemaal in het dagelijkse ritme, maar aan dit avontuur zal ik nog lang met veel plezier terugdenken!

Groet, Sander

(19) Astrid
maandag, 25 maart 2013 11:25

Via het surfen op internet kwam ik op je site terecht. Onder de knop preview kreeg ik een goede indruk van jouw boek, waardoor ik deze gelijk heb besteld.
Wat een schitterend mooi boek! Ik ga in juni voor de 1-ste keer naar IJsland en ik kan eigenlijk niet meer wachten om te gaan. Je krijgt zo'n goede indruk wat je allemaal gaat zien.

Groetjes van Astrid

(18) w.zandbergen
dinsdag, 17 juli 2012 12:34

Hallo Gerry,

Je prachtige boek ontvangen en wat een verrassing als een van de drie prijswinnaars. Prachtige foto's van een bijzonder land, waarin ook jouw liefde voor ijsland spreekt. Ik ben zelf vier keer in IJsland geweest en het voelt als thuiskomen. Hartelijk dank voor het prachtige boek.

(17) Gerja
zondag, 15 juli 2012 17:25

Beste Gerry,
Wat een verrassing toen afgelopen woensdag "Ode aan IJsland" op de deurmat viel na mijn deelname aan de wedstrijd van het tijdschrift Nordic en ik één van de winnaars bleek te zijn. Wat een prachtige foto's en passende teksten. Uit beide spreekt de bijzondere belangstelling en liefde voor het fascinerende IJsland, vastgelegd vanuit soms verrassende gezichtspunten. Ook de lay-out vind ik mooi. Ik ben er heel erg blij mee!!!
Groet, Gerja

>